Inspiration Kiosk

Na een periode waarin we vooral op zoek waren naar comfortabele loungewear, maken we plaats voor nieuwe energie: outfits die ons weer laten stralen! Het comfortabele van de afgelopen periode transformeren we naar stijlvolle neutrale én lekker zittende items. Met de volgende trends ben je helemaal klaar voor de lente.

ZOMERS BEIGE & ZACHT PASTEL

Zomers beige is dit seizoen heel trendy: een mix van gebroken wit, crème en camel. De ene variant is wat warmer en neigt meer naar camel, de ander is wat koeler en neigt naar gebroken wit. Is ton-sur-ton niet helemaal jouw ding of wil je graag wat kleur? Ga dan voor zachte pastel tinten, die ook nog eens matchen met zomers beige. Mix & match de kleuren voor een verrassend zachte kleuren combinatie.

 

GET FLORAL

Als je denkt aan de lente, denk je aan bloemen! Ook dit seizoen zijn floral prints niet weg te denken. Deze trend lijkt wel oneindig en transformeert met elk seizoen mee. In de lente zien we lichtere bloemenpatronen in felle kleuren of zachte pastel kleuren. Met een comfortabele en sierlijke wikkeljurk of fleurige top ben je goed gekleed voor elke gelegenheid. Give your wardrobe a floral upgrade!

FREE THE LEGS

Met het zonnetje in het vooruitzicht, is het eindelijk tijd om die benen weer te bevrijden! Hier keken we al maanden naar uit. Met een speelse en nonchalante lange jurk of rok in een leuke print ben jij klaar voor de aangenamere temperaturen. Het leuke van deze trend is dat je het zowel met een comfortabele sneaker als een hippe cowboy boot of een enkellaarsje kunt combineren.

 

Shop the look

Edmée jurkEdmée jurk

Edmée jurk

€79,95
Ilvie rokIlvie rok

Ilvie rok

2 kleuren
€44,95
Pascale jurkPascale jurk

Pascale jurk

2 kleuren
€49,95
Inaya blouseInaya blouse

Inaya blouse

€34,95
Isee broekIsee broek

Isee broek

2 kleuren
€39,95
Djana rokDjana rok

Djana rok

€49,95