C&S The Label zorgt voor een combinatie van casual, vrouwelijk en comfortabele styles voor de modebewuste vrouw. Zes keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd met veel verschillende items: voor ieder wat wils! Binnen de collecties vind je zowel sterke basics als echte 'on-trend' items in pakkende printjes en kleuren. Door de jarenlange ervaring blinkt C&S uit in kwaliteit, pasvorm en oog voor detail.

Shop de items van C&S The Label bij Modekiosk 

 

FLURESK is het nieuwe trendy merk voor the stylish girl next door: cool én chic. In Nederland ontworpen, maar met een buitenlandse allure en on-trend items. De veelzijdige collectie van FLURESK kleedt jou stijlvol voor iedere gelegenheid. Met fijne fabrics, de mooiste bloemenprints en zachte kleuren is FLURESK klaar om in jouw wardrobe te verschijnen.

Step into the world of FLURESK

 

 G-maxx is een Nederlands dameskledingmerk, dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware hit. In 2015 werd de eerste collectie gelanceerd en sindsdien heeft het merk een enorme vlucht genomen. G-maxx staat voor brede collecties die actueel en direct draagbaar zijn. G-maxx biedt fashion forward items aan die niet alleen comfortabel, maar ook heel stijlvol en makkelijk te combineren zijn.

Create your own style bij G-maxx