Retourtermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder een reden te vermelden de bestelling retourneren. De reden vermelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen persoon het pakket heeft ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wenst te herroepen.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening. Hiervoor wordt €5,25 in rekening gebracht.

Manieren om jouw pakketje te retourneren

1) Wegens verhuizing is het van belang dat u het juiste retourlabel aanmaakt. 
Heeft u vóór 3-11-2022 uw bestelling geplaatst? Klik hier om jouw retourticket te printen.

Heeft u 3-11-2022 uw bestelling geplaatst? Klik hier om jouw retourticket te printen.

2) Je kunt de items die je wilt retourneren aanmelden via de Go-Parcel link die je ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Dit is dezelfde link als je Track & Trace link; of

3) Je kunt op eigen initiatief met een handgeschreven notitie in het pakket mee sturen met wat en waarom jij jouw pakket wilt retourneren.
Optioneel: je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor retournering, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om aan het termijn van 14 dagen te voldoen, wordt verwacht de retourzending aan te melden vóór dit termijn is verstreken.

Terugbetalingstermijn en gevolgen van de retournering
Als je de bestelling retourneert, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten en binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing dat je de bestelling retourneert, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de leveringskosten voor de heenzending niet teruggestort.

Wijze van terugbetaling
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, welk als eerste plaatsvindt. Je dient de retournering niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de bestelling te retourneren aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De kosten voor het retourneren van een bestelling zijn voor eigen rekening. Hiervoor wordt €5,25 in rekening gebracht.

Ons retouradres:
Modekiosk
Schoterhoek 2
2441LD Nieuwveen

Voorwaarden om een artikel te retourneren
Om retourzendingen te kunnen verwerken, moeten de artikelen aan de volgende voorwaarden voldoen:
  1. Artikelen zijn ongedragen, ongewassen en onbeschadigd
  2. Er zijn geen vlekken op de artikelen aanwezig
  3. Het artikel dient netjes opgevouwen in de originele verpakking te zitten
  4. Originele kaartjes en labels zijn nog intact en bevestigd aan de artikelen
  5. Artikelen dienen in dezelfde verpakking retour te worden gestuurd
  6. Retourzendingen zonder aanmelding via Go-Parcel worden niet in behandeling genomen.
  7. Retourzendingen dienen goed en gesloten verpakt te worden verstuurd. Modekiosk is niet aansprakelijk voor artikelen die door nalatigheid van de afzender zijn beschadigd of kwijt zijn geraakt tijdens het verzendproces.

Let op: retours die niet voldoen aan onze retourvoorwaarden worden op eigen rekening teruggezonden naar de afzender.

Producten uitgezonderd van retournering
Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken (bijvoorbeeld oorbellen) zijn uitgezonderd van retournering.